Liten skulderveske
med plast

8 timer

På dette kurset lager vi ei lita veske med plastfront og skulderreim. Mulighetene under plasten er mange. La deg inspirere av ting du har rundt deg.

Har du ei tøff klokke? Da kan det være artig å ha ei veske som matcher. Har du en lighter med et artig mønster som også kan inspirere deg til ei artig veske? Et skjerf med fint mønster? Du kan bruke skjerfet, eller du kan lage ei veske som matcher i mønster eller farger. Bilder trykt på stoff? Lys, mørk, knallfarger eller...?

Du kan sy den som ei litt røff hverdagsveske eller ei fin selskapsveske, alt etter hvilke materialer du velger å bruke. Du bestemmer alt selv!

...med maling
og plast...

16 timer

Her lager vi ei veske med god plass til mye av det vi «drar» med oss. Ei stor + små lommer inne i veska, glidelåslomme bak, glidelåslukking og ei skulderreim som kan reguleres.

Vi tar utgangspunkt i et ordtak, et kort vers, en strofe eller kort tekst du liker, - til latter eller til ettertanke.

Du kan også ta med/bruke en strektegning/barnetegning du har tatt vare på fra ungene eller barnebarna, eller noe du har tegnet selv.

Vi starter med pc og en skriver, slik at vi kan få skrevet ut det du trenger. Så fortsetter vi med maling og plast, og leker oss med stoff og «stæsj»…

Telefon: (+47) 412 72 660 – Epost: ingeborg@dmisi.no – Adresse: Ingeborg Strupstad, Levang, 8890 Leirfjord webdesign: www.daesign.no